2013. június 5., szerda

Nem tudok!


Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Drága Sophie! Úgy tűnik, nem tudok, és nem is akarok... Legalábbis a Panther Corporations titkait nem szeretném magamban tartani... De azért nincs harag... 

Molyon nem szoktam a "félbehagyom" gombot használni, mert listába számolja a nem végigolvasott könyvet is, de mivel itt már 160 oldalnál tartottam, azt hiszem ez a vigasz ajándékom. :) Nagyon szerettem volna szeretni, és jól meglepni magam, hogy lám-lám Miamona, már megint egy új oldalad, amiről nem tudtál, de nem ment. Úgy látszik elég öreg vagyok már hozzá, hogy egyre kevesebb újdonsággal tudjam meglepni magam. Azért próbálkozni ezután is fogok... :) Nagy hibája még a könyvnek az is, hogy túl hosszú... Egy százassal lehetne kevesebb, akkor végig is olvastam volna. De ennyi időt nem tudok rászánni, mert közben reszketve várnak rám a többiek... :))

Egyébként kilencvenkilenc százalékig biztos voltam benne, hogy Sophie Kinsella nem az én világom, most legalább az a plusz egy százalék is megvan. Eddig az Egy boltkóros naplójával találkoztam, de csak film szintjén, amiből már egyetlen képkokcát sem tudok felidézni, (de gondolom sokat shoppingolnak benne...) :)

Mivel célom a jövőben a pozitív életszemlélet kialakítása, ezért némi jót is kell szeretnék keresni látni a dologban. Ami vicces volt, és tetszett, hogy pont sorban a harmadik  amerikai multicégnél kezdtem pár hete dolgozni, így Emma közege abszoltú aktuálisnak hatott. Mi több, nekem is sikerült már icipicit "összetűzni" egy főfejessel, holmi Bridget Jonesba Tudsz titkot tartaniba illő pitiáner helyzetből kifolyólag, sőt jövő héten hozzánk is eljön az amerikai "guru", akivel találkoznom kell. Ezeken a részeken szívből jót mosolyogtam. De remélem tudtok titkot tartani... :)

Ezen kívül... hát... Legalább megpróbáltam, nem igaz? :)  


Ez a borító... kiborító...
vagy csak nekem? :D



(képek forrása: google)

8 megjegyzés:

  1. Kár, de nem lepődöm meg, mert szerintem a chick-lit nagyon nem a te műfajod. Én imádtam ezt a könyvet, az egyik legjobb Kinsella amit olvastam, és jól összegubancolódik a végére. :)
    Az ilyeneket amúgy angolul kéne megpróbálnod, nem magyarul, úgy mindig 1000x jobb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom... ez engem angolul sem hiszem, hogy lekötne... Mint a Prada.. Csak a te kedvedért kb 5x futottam neki, mégse sikerült eddig egyszer sem végignézni :D

      Törlés
    2. :D ez a te antitézised, vagy hogy mondják ezt, mint nekem az Órák bwuááááhhhh :D

      Törlés
  2. Nem baj, legalább megpróbáltad. Én Pupihoz tudok csatlakozni, bírtam ezt a regényt, érzelmileg ki voltam kattanva azon a nyáron és úgy feldobott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként tényleg, kell egy olyan alapállapot hozzá, hogy ez most valami kellemesen szórakoztató lesz, néhány jó poénnal, helyzetkomikummal, lávsztorival :) Anno én az Emlékszel rám? -ot olvastam tőle először, na az is nagyon magával sodort, pedig nem olyan extra :)

      Törlés
    2. Nekem ha ki vagyok, lélekdaru kell. :)

      Törlés
    3. :) Nekem ez a pihentető, de neked szerintem szinte semmilyen formában nem fekszik a chick-lit, törődj bele :D

      Törlés
    4. Beletörődtem... Ezek után tényleg. :)

      Törlés