2015. december 19., szombat

Kincskereső könyv-eredmény

Forrás: we♥it.com

Kedves Kincskeresők! Az idei vadászszezon véget ért, a játék lezárult. Köszönöm mindenkinek, aki velem játszott, többségében mind összeszedtétek a helyes kincseket. :) Remélem élveztétek a kalandot, és legközelebb is számíthatok rátok!

Nem is húzom tovább az idegeket, lássuk ki nyert, ki választhat a könyvlistából és ki gazdagodhat egy új könyvbe bújtatott új világgal. Aki mindezt megteheti, az nem más mint:








Rózsa Melinda (Farby)
A sorsolás itt zajlott

Szívből gratulálok! A nyertessel hamarosan e-mailen keresztül felveszem a kapcsolatot. A többiek se csüggedjenek, mert jövőre is tartogatok meglepetéseket a tarsolyomban, érdemes lesz továbbra is résen lenni! ;-)


A lista, amiből a nyertes választhat

~°°~_______________________________________~°°~


Forrás: Pinterest
Lássuk melyek is voltak azok a bizonyos kincsek avagy a helyes válaszok:

1. Milyennek találtam az író, Fabio Stassi stílusát? 
---►Lehengerlőnek, elringatónak. 

2. Melyik szerzővel volt Fabio Volóhoz hasonló, magamra ismerős, AHA-élményem a Járok egyet előtt? ----►Anna Gavaldával. 

3. Jessie Burton: A babaház úrnője tempója szerintem gyors és pergő? ----►Hamis: lassú, minden érzéket megmozgatóan hömpölygő. 

4. Miért éppen egy kislány lett Brooke Davis: Az elveszett és meglett dolgok könyve főszereplője? 
----►Például, mert a gyerekek ki merik mondani, meg merik kérdezni, amit a felnőttek szívesebben elhallgatnak. 

5. Hol játszódik Gerald Durrell roppant állati könyve, a Családom és egyéb állatfajták (nagy részben)? ----►Korfu szigetén. 

6. Jandy Nelson: Neked adom a Napot tanulsága szerint mit kell tenni hogy fölébreszd a szellemedet? ----►„Hogy fölébreszd a szellemedet, dobj egy követ állóvízben tükröződő képmásodra!” 

7. Említs egy dolgot a bejegyzésből, ami miatt kíváncsi lennél Brooke Davis: Az elveszett és meglett dolgok című könyvére, és szívesen elolvasnád? ----►Mindenki indoka elég, hogy olvassátok, sőt talán még meg is szeressétek a könyvet! :)  



Az írott szó és a karácsonyi készülődés legyen veletek,
Miamona

3 megjegyzés:

  1. Kedves Miamona!
    Nagyon köszönöm a lehetőséget és az izgalmas játékot - hihetetlenül boldog vagyok :)

    VálaszTörlés