2015. november 29., vasárnap

Blogszülinap

Valami csoda folytán pont ráeszméltem, hogy kereken ma négy éve, hogy én is belevágtam! :) 
Ezúton szeretnék boldog szülinapot kívánni a blogomnak, magamnak és mindenkinek, aki örömét leli vagy lelte már valaha abban, hogy olvas/olvasott (úgy általában, meg engem is)! :)

Hogy mit nyertem az egésszel? Nem biztos, hogy jó, ha bevallom, de hobbik közül, ez az első eddig amiben ilyen kitartó vagyok. Még ha voltak/vannak/lesznek is hullámvölgyek, ez a blog egy kis kuckó, ahová úgy vonulhatok el a világ elől, hogy közben kapcsolódom hozzá. Rengeteg tapasztalatot adott, alap számítástechnikai hozzáértést, amit még bőven van hová fejleszteni... :D Összeszedettebb lettem, javult a helyesírásom, magabiztosabb lettem, jobban ki tudom magam fejezni írásban és szóban is. Embereket ismertem meg, élőben és virtuálisan egyaránt. Megakadt, el nem induló beszélgetéseket oldott meg a könyvek szeretete. Írókkal találkozhattam. És még a rádióba is bekerültem! :D És hát persze könyveket kaptam. Átvitt és konkrét értelemben is! Világokat, életeket, sorsokat, emlékeket, belső utazásokat. A könyvek, blogírás nélkül is megadják mindezt persze, de számomra egy plusz, hogy befejezve egy könyvet (életet, világot, sorsot), nem rögtön nyúlok a másikért, hanem megpróbálom pillangóként repdeső gondolataimat összehalászni, formába önteni, ezzel mintegy jobban elmélyítve a könyvvel való kapcsolatot. Ráadásul mindezt igyekszem olyan formában, hogy ne cselekményt írjak le, hanem kicsit meg tudjak őrizni, később vissza tudjak adni az adott könyv hangulatából, stílusából, ritmusából. És ha már saját magam szórakoztatása mellett másoknak is tudtam olyan történethez kedvet csinálni, ami aztán tényleg tetszett, az hab a tortán! :)
A cél, legalább még négy éven át kitartani :) , még több könyvvel színesíteni a palettát. A sajátomat, és talán a tiéteket is!

Köszönöm, hogy olvastok. A könyvek, a blogom és a magam nevében is! 

~°°Miamona°°~

Szülinapi jó tanács, tőlem! :D

15 megjegyzés:

  1. 4 év nem semmi! Gratulálok és boldog blogszülinapot kívánok! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem semmi, így kimondva, leírva, büszke is vagyok rá! Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  2. Nagyon boldog blogszülinapot és még sokat! Tényleg egy igazi kuckó a te a blogod, az ember bele tud merülni az ajánlóidba, jól átadod a hangulatot, szeretek itt olvasgatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon örülök, ha másnak is kuckó-funkciót tölt be, nem csak nekem! :)

      Törlés
  3. Boldog blogszülinapot, drágaságom! :D :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, édességem! :D Nem írom le minden évben, hogy neked köszönhetem, mert az már nyálas lenne, de képzeld oda, mert így van! ;))) ♥ Köszi, hogy jól megfertőztél! :D

      Törlés
    2. :D Jójó, odaképzelem, én is mindig "traktáltam" szegény Lobót vele, hogy ő volt a múúzsám :D :P
      Nagyon szívesen, örülök, hogy ilyen rezisztens a vírus :D

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszönöm Nikkincs, többet, szebbet nem is kívánhatnál! :)

      Törlés
  5. Nagyon boldogot, Mia! legalább 10* ennyit, de ha nyolc év múlva találkozunk, már annak is örülni fogok ;)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, csak így tovább, írj még sokat mindannyiunk örömére. :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot, legyél velünk még sokáig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Nita, kedves vagy, remélem így lesz! ;)

      Törlés