2014. április 14., hétfő

A százéves ember, aki felmászott a vászonra és feltűnt

Kedves Allan Karlsson rajongók! Talán jó hírrel, és talán új hírrel szolgálhatok, ha azt mondom, a kissé bohókás, víg kedélyű százéves emberünk már megint mászik... Ezúttal a mozivásznakra!


A hazai bemutató, idén június 5-ére predesztinálható. Személy szerint roppant lelkes vagyok, mert bár nem vagyok a műfaj nagy rajongója, ez a könyv mégis nagyon kellemes emlékekkel tölt el.

Hogy miért is? Lássuk csak. ITT tekinthető meg mit írtam anno a könyvről. 

Ha pedig ez nem lenn elég motiváció, akkor nézzétek meg a film előzetesét ITTNem tudom ti hogy vagytok vele, nekem ígéretesnek tűnik. 


És azt hiszem azok is örülhetnek, akiknek nem mindegy, hogy kedvenc karaktereink milyen hangon szólalnak meg: erről több infó ITT. Engem megvettek a nevek kilóra! :)

Szóval? Irány a moziba be? Szerintem irány a moziba be! :)


4 megjegyzés:

  1. Juhé :) Mondjuk ez egy elég vacak előzetes, de azért várom a filmet. :))))

    VálaszTörlés
  2. Melyikre gondolsz? Mert a videó, ami a végén van az nem előzetes. Ami feljebb van a linken, az szerintem baromi jó előzetes. Nekem legalábbis nagyon tetszik. Összesűrítve benne van minden, tök jól előhozta bennem a sztorit, és a zenék is nagyon ütnek. :) De hát ízlések, és trailerek... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhhhh danke sehr, hogy vagy nekem, mert olyan figyelmetlen vagyok, azt meg se néztem, illetve kattintottam, de azt hittem, ugyanaz, mint amit ide a blogba betettél.. dzsss... :)
      Az a trailer tényleg baromi jó, és a zenék is!! :) alig várom!

      Törlés
    2. Gondoltam, hogy ez lehet a háttérben. :D Én is várom. :)

      Törlés