2013. május 5., vasárnap

Ha eltűnnék...


Nem gyakran szoktam ilyen én-bejegyzéseket írni, de most valahogy kikívánkozik...


(we♥it.com)

Ha jövő héttől hirtelen kicsit jobban eltűnnék, mint eddig, csak azért van, mert ismét beindul a napi rutin nevű gépezet, azaz újra adózó állampolgár leszek, serényen termelem a dzsídípít, aminek örülök is, meg nem is... És aki már épp hibbantnak kezdett tartani a mostanában született , már-már követhetetlen mennyiségű bejegyzéseimért, hát ezért volt... a sok szabadidő, és a tudat, hogy mindez nemsokára véget ér... Elég sokáig éltem most visszavonultan, szóval megint nagyon szokatlan lesz minden, kicsit félek is, de hát ez a világ rendje. Csak reménykedni tudok, hogy ez a munka jobb lesz, mint az előző, és továbbra is álmodozni, hogy egyszer majd olyasmit csinálok, ahol a nap végén rám szólnak  hogy menj már haza... Párom bizakodó, azt mondja, ne féljek, kinövöm majd... Szerintem viszont, ha valamit nagyon vonzok, az előbb-utóbb rám kell hogy találjon! Idealista álmodozó lennék? A sok könyv teszi biztos... :)


(we♥it.com)

És nagyon nagyon jó lenne tartani a heti egy könyv adagot is. Mondjuk most majd többet kell utaznom, szóval a lehetőség adott. 

Kicsit párás tekintetű, búcsúzkodós hangulatom van, de hát azért remélem nem kell semmitől elköszönnöm! Én igyekezni fogok! 

De azért mégis... hadd érzelegjek egy kicsit, mert vasárnap reggel jólesik, és mert különben is "ott érzelgek, ahol csak lehet!" /Kate Winslet - The Holiday/ Szóval Köszönöm, hogy ennyien olvastok (lassan elérem a 25 ezer kattintást), és már a "nincs hozzászólás" feliratot is egyre kevesebbet látom, amiért nagyon hálás vagyok. Az meg, hogy valaki esetleg azért olvas el, vagy még tovább megyek, még meg is szeret egy könyvet, mert én hoztam kedvet hozzá, az felér egy... nem is ér fel semmivel! :)


(we♥it.com)

6 megjegyzés:

  1. Sok szerencsét az újhoz! Engem azzal engedtek útjára sok év után, hogy valaminek a vége, valami újnak, egy új lehetőségnek a kezdete. Igen, banális, de így van. Aztán ha belerázódsz újra a mókuskerékbe, könnyen jön majd a többi is, és biztos vagyok benne, hogy rátalálsz arra is, amit nagyon szeretnél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kedves vagy. :) Remélem én is, hogy így lesz! :)

      Törlés
  2. Szia!

    Díjat kaptál! :)
    http://mangaolvas.blogspot.hu/2013/05/dijat-kaptam-best-blog.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűűűű, köszönöm, nagyon megtisztelő! :)))

      Törlés
  3. Szia Miamona,

    sok sikert és hajrá!
    Én drukkolok neked!

    Álmodozókra pedig szükség van, én magam vagyok az élő példa...:)))

    Karina

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! :) Akkor álmodozásra fel! :)

    VálaszTörlés