2013. április 10., szerda

Intermezzo

A we♥it már megint tudja hogy érzem magam...

Olvasási válság ütötte fel rút fejét. Furcsán hangzik, de azt hiszem a sok blogolás a hunyó...
Kicsit megbillent a mérleg; elszaladt velem a ló; meglódult a... na mindegy, ilyen és ehhez hasonló okosságok... 

Nálatok milyen gyakori ez az alattomos "kór" és meddig szokott tartani? Én szívből remélem, hogy ma-holnap túl leszek rajta, mert befejezésért kiált az amúgy hihetetlenül jó A virradat ígérete (hoppá, pedig nem szoktam előre elárulni mi a véleményem... :) ) és annyi de ANNYI jó könyv vár még itt olvasásra! Ha ti azt tudnátok... :)

Ti egyébként mennyire előre tervezitek meg a "menüt"? 


10 megjegyzés:

  1. Ha te azt tudnád, hogy holnapra három könyvet készítettem be neked kölcsönbe! :D
    Holnap szertefoszlik mindkettőnk olvasási válsága. :) Ámen!
    Egyébként ez mindig ilyen koratavasszal jön (ami most késik), és nem tart soká, csak molyszemmel nézve. :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, megnyugodtam! Igen, sejtem, hogy puttonyolsz :D Pont most gondoltam rá, hogy te leszel a gyógyír (északi szélre:P) :) Puding próbája az evés, szóval sok könyv disznót győz, azaz várólista növelés és kávé. Egyértelmű, nem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj ezt csak most olvasom... :D puttonyoltam, bizony! :) Nahát, micsoda szóvirágok halmaza. :D :D

      Törlés
    2. És már ki is lábaltam! :))

      Törlés
  3. Jajjj, nekem az utolsó ilyenem 2 évig tartott. A két év alatt összesen kb. 10 könyvet olvastam el. Tavaly augusztus környékén gyógyultam ki belőle, azóta ez inkább a havi adagom. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez nem hangzik jól, de azért örülök, hogy kilábaltál! :) Nekem eddig - mióta újra kezdtem a sok olvasást - másfél hónap volt a legtöbb, de annyit most nem szeretnék, ez a másfél hét bőven elég volt. Holnapig adtam magamnak haladékot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez keményen dolgozós, előléptetős, aztán cserébe folyton túlórázós két év volt. Mondjuk most, hogy nincs munkám, visszanézve inkább olvastam volna, mintsem erőn felül is nyomni a munkát, de ez már így alakult. Legközelebb nem hagyok ki ennyi időt, az biztos! :)

      Törlés
    2. Azt jól teszed! :) Nekem is munka mellett tartott másfél hónapig a "visszaállás". Azóta igyekszem tartani. :)

      Törlés
  5. Nekem épp most van/volt. Március elején írtam Kevinről...aztán beteg is voltam, elkényelmesedtem, sok volt a munka is meg valami furcas érdektelen lustaság vett rajtam erőt és inkább filmeket néztem, vagy facebookon játszottam. Képtelen voltam írni is, és nagyon zavart. Aztán ma fenéken billentettem magam és több mint egy hónap után végre összehoztam egy új bejegyzést. Meg pénteken visszairatkoztam Ervinkébe is isnpirálódni és hazakutyagoltam pár regénnyel :) Remélem most már meggyógyulok!

    VálaszTörlés
  6. Helyes, gratulálok! Én is kigyógyultam már szerencsére... :)

    VálaszTörlés