2014. november 29., szombat

Blogszülinap

(Forrás: we♥it)
Kedves Mindenki!

Ma 3 éves a blogom, így boldog szülinapot kívánok neki! Remélem meg van elégedve mindennel! :D Ha lenne kézügyességem, biztos csinálnék egy ilyen tortát. :) 

Remélem, hogy ebben a 3 évben ti is találtatok kedvetekre való olvasnivalót bőven, és remélem találtok is még nagyon sokáig! :)

~Ez alatt a 3 év alatt, összesen 249 bejegyzés született, ebből az elolvasott könyvek száma 223, ami lehetne ugyan több is, de akadt pár hosszabb lélegzetvételű kihagyásom, ezért erre is büszke vagyok! 
~És bár olykor panaszkodom magamban, hogy nem mindig vagytok kommentelős kedvetekben, a mai napig 1104 hozzászólás érkezett! Szóval panaszra semmi okom. :) 

(Forrás: we♥it)
~Egyértelműen a legolvasottabb poszt Michael: Ende Momo lett. A mai napig 1240-en kattintottak rá. Bevallom, nekem is az egyik legkedvesebb olvasmányom volt, így a bejegyzést is szívesen írtam róla. 
~A közönségemen pedig meglepődtem, mert bár természetesen kishazánkból vannak a legtöbben - 2999, de azért szép számmal olvasnak határainkon kívülről is, aminek nagyon örülök. :)


Na de elég is a matekból, úgyis mindjárt nyakunkon az évzáró... :) A lényeg, hogy örülök, hogy vagytok, és olvastok, mert bár saját magam szórakoztatására is jól esik írni, de azért a pozitív megerősítésnél nincs jobb érzés. :)

(Forrás)
Volt egy nyereményjátékunk is. Mindenkinek köszönöm, aki részt vett, és megosztott velünk egy kis kincs-történetet a ládikájából. Ma reggel sorsoltam, és a szerencsés nyertes nem más, mint:
 Mackó. Gratulálok! :) 
Postán küldöm a könyvet, kérlek az elérhetőségeidet küldd el nekem a miamonakonyveldeje@gmail.com  címre. 

15 megjegyzés:

 1. Gratuláloooook, boldog blogszülinapot! :) Bontsunk egy pezsit! :D
  Nagyon édes az a kutyus a képen, bár kicsit mintha kimerült volna a nagy olvasásban :D
  Hú, tök jó hogy egy könyves poszt vezeti az olvasottságot, ez nagyon ritka ám! Nekem a freeblog összeomlásáról szóló poszt a legnézettebb, amiben tippek vannak az adatmentésre.... sajnos szerintem az is marad... :D
  További jó bloggerináskodást, és sok-sok jó könyvet! (btw, mi ez az üveggyerekek, még nem is hallottam! :) )
  Mackónak pedig gratula!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kösszentyű! :) Bontusunk! Durr :D
   Nem, nem, ez olyan kutyus, aki azt mondja "na mi az a nagyon fontos, amiért inkább rád figyeljek, mint a könyvemre?" :D
   Én is örülök a könyves vezetésnek. És azért egy kicsit szomorú, hogy könyves blogoknál ritkaság számba megy a könyves poszt győzelem...
   Az üveggyerekek, a svéd rádió gyerekregény pályázatának nyertese :) Gondoltam megpróbálkozom vele, utána meg talán jöhetnek az írónő felnőtt, skandi regényei is. :)

   Törlés
  2. Durr! De én elbújok a dugó elől! :D
   Á, értem, mélyen tisztelt őkutyaságától bocsánatot kérek :) :)
   Ahh, köszi, azt én is láttam a borítón :D na, de tudom, nem lehet belőled előre kihúzni hogy mi hogy tetszik, szóval majd visszatérek elolvasni az üveggyerekek posztot is :) ;)

   Törlés
  3. Nem is azt kérdezted, hogy tetszik, hanem hogy mi ez. :D :P De igazad van. Nem spoilerezek! :) Majd nemsoká idefújom a szép üveggyerekeket ;)

   Törlés
 2. Boldog blogszületésnapot! Katherine

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszülinapot és még sok posztban gazdag évet! ;) :D

  VálaszTörlés
 4. Fogadd gratulációmat és sok-sok szép élményt kívánok még a továbbiakban is. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon boldog blogszülinapot és még sok-sok ilyen szép évfordulót kívánok Neked, magunknak pedig sok remek "Miamonás" posztot a jövőben! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Nikkincs, nagyon kedves vagy! Irulok-pirulok és közben dagad a mellem. :)

   Törlés
 6. Sziasztok! Boldog blogszülinapot kívánok én is! Még csak rövid ideje fedeztem fel magamnak a blogod és nagyon tetszenek az írásaid. Remélem még sokáig folytatod az írást. Ne hagyd abba! :)

  A pályázatra nagyon jó kis történetek érkeztek és örülök, hogy a szerencse most nekem kedvezett. Rögtön írok a fenti címre!

  Üdv mindenkinek!

  mackó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, igyekszem nem abbahagyni! Remélem találsz sok kedvedre valót. ;)
   Gratula még egyszer, és lesheted a postást hamarosan! ;)

   Törlés