2014. szeptember 23., kedd

Pihentető percek

A minap szóba került zárt blogger körünkben, hogy ki milyen képernyőpihentetőt használ az e-kütyüjén. Én általában könyves, olvasós vonatkozású vicceset vagy aranyosat.  Arra gondoltam megosztom veletek a kis gyűjteményemet, hátha akad kedvetekre való :) és egyben tesztelem milyen olvasottsága van a nem könyves értékelős bejegyzéseknek, mert ti kis piszkok azokat állítólag jobban szeretitek :D

Többségükkel szerintem már itt-ott találkoztatok, de azért hátha lesz még újdonság. :)
Kellemes mazsolázgatást, lopkodást, kommentelést ;)

16 megjegyzés:

 1. jók ezek a képek.
  főleg a harisnyakötős csajok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont rád gondoltam mikor azt a képet megtaláltam :)

   Törlés
 2. Úúúúú, mi a manó, vagyis Miamona :D ezek nagyon jók! én nem is ismertem őket, csak talán kettőt ilyen-olyan képkereső missziómból. Nagyon szépek! Az a macskás olvasós, meg a könyv-teafilter és könyv-infúzió, hát szuperek.
  Amúgy... izé, hogy kell ezeket rátenni a kütyüre? Nekem csak gyárik vannak Agatha Christie arca meg madarak meg Virginia Wolf, meg térkép :D Tiszta béna vagyok, csak berakom neki rootba, és jönnek? vagy hogy?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor lopkodd lányom izibe! :)
   Nem tudom, nem értek Kindlihez, nekem van screensavers mappa, azon belül my screensavers és csak oda kell pakolásznom. Mondjuk vicces, hogy ezekhez tudok mappát, bezzeg a lényeghez,a könyvekhez nem... tuti lehet valahogy, csak én bénázok... :)

   Törlés
  2. Ó, köszi, meg fogom nézni, csak előkotrom a zsinórt :D Tök rég pakolásztam rá, meg tök rég olvastam rajta, szegényke, elhanyagoltam.
   Egyébként anno régen, amikor vettem, mert ugye nekem ez a kindle 3 van, a régebbi szériából, még úgy volt, hogy hacknek minősül saját screensavereket rátenni, és akkor nem érvényes a garancia. Ezért én akkor nem is mertem rátenni, és jól tettem, mert volt egy repedéses cserém egy éven belül. Utána pedig... volt egy rákönyökölésem ugye :D de azt itthon javíttattam, mert gari-időn kívül volt már, de valahogy elmaradt azóta is, hogy megmachináljam a képernyővédőket. :) Ennyi a rövid történetem, köszi a figyelmet :D :D Nimának már elregéltem tegnap, szegény mindenhol az én szómenésemet látja :D

   Törlés
  3. Szép történet, este, ha nem tudok elaludni, újra elolvasom XD Booooocssiiiii ♥ Chandler Bing voltam :)

   Törlés
  4. Tessék, így beszélgessen veled az ember lánya! :D :D

   Törlés
  5. Ne hari, betegen nem vagyok se türelmes, se beszámítható :D :) azért l'amour toujours...tudod... ;)

   Törlés
  6. dehogy hari :D Naturellement, naturellement! :) ♥

   Törlés
  7. Merci pour votre compréhension madame! :D

   Törlés
  8. Madame?! :D Quelle pimaszság, Je suis mademoiselle!

   Törlés
  9. Oh je suis annyira de annyira désolé... quelle horreur mit én ici elkövet kegyed ellen... :D

   Törlés
 3. 1. Elolvasom a posztjaidat, ezt vegiggorgettem csak :-)
  2. 3 kep van az olvason: ket gyerekrol egy kozos kep; a mostani kutyam; az elotte leveo vizslam. Uncsi vagyok. De fotokat nem hordok es mutogatok egyebkent sem. :-)

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Nekem is az az egyik favorit :))) tök jól mutat fekete-fehérben is

   Törlés