2014. december 31., szerda

BÚÉK 2015!

Mindenkinek kívánok vidám, pezsgőfröccsenős, malacroppanós szilvesztert, és nagyon boldog, álmokat és terveket életre hívó, sikerekben térdig gázoló új évet!

Bár nem hiszek nagyon a horoszkópban, de nagymamámnak azt vettem idén, méghozzá kínait, őt ugyanis érdekli, én meg örülök, ha olvas. Persze fel kellett olvasnom belőle neki, de így legalább megtudtam, hogy 2015 a kecske éve lesz; a béke, harmónia, nyugalom, összefogás, sikeres harc a gonosz ellen, nagy kibékülések, kreativitás, művészi kibontakozás és szárnyalás éve. Nekem jól hangzik, legyen úgy! Nem vagyok semmi jó elrontója... Mindezeket kívánom hát Nektek is 2015-re, és mellé természetesen rengeteg sok jobbnál jobb könyvet és felemelő olvasási élményt!




Jövőre, veletek, ugyanitt! :)

~°° Miamona °°~ 

14 megjegyzés:

  1. Boldog új évet kívánok Miamona! Legyen olyan munkád, amilyenre igazán vágysz, s folytasd azt a irodalmi munkát, amit itt a blogon és a háttérben végzel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Andi! Ennél jobbat, többet most nem is kívánhatok! :)

      Törlés
  2. Sok sikert és boldog új évet kívánok én is neked! Legyen meg a francia nyelvvizsga ;)
    Ez a kecske éve jól hangzik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dóri! Majd biztatjuk egymást. :) Szerintem is jól hangzik, a kínaiak meg mindig előttünk járnak, csak tudják mit beszélnek... :)

      Törlés
  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz, és nekem is egyre szimpatikusabb állat ez a kecske :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Hát nem? Ha belegondolunk, tényleg micsoda jámbor, magával és a világgal kibékült, megelégedett pára, csak káposztát nem szabad rábízni. Bár azt rám sem, mert szeretem minden formában! :D

      Törlés
  4. buék neked is, Mona.
    jó azért, hogy nagymamád ilyesmiket kap tőled, mert akkor most már tudjuk, mire készüljünk jövőre. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ugye hogy ugye. És végre olyat mondhattam neki... mert hogy kiderült, hogy ő egy "fa-disznó" :D Én meg tűz-nyúl vagyok, úgyhogy vigyázzatok! :D

      Törlés
  5. BÚÉK, tűznyulacskám, barátosném, bloggerinatársam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is tűznyúl vagy, óje! :D Neked is egyetlenegy PuPillám! :)

      Törlés
  6. Drága Miamona! Nagyon boldog új évet kívánok Neked, csak a legjobbakat 2015-re! A kínai horoszkópom kecske, akkor elviekben 2015 az én évem lesz? De jó lenne!!! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm NikKincsem, igazi könyvlelőhely-kincsem! :) A tiéd! ;) És mindenkié, aki szeretné. Reméljük, szuper év lesz! :)

      Törlés