2016. május 2., hétfő

Könyvre hangoló ~ Fredrik Backman: Itt járt Britt-Marie

Backman, a drága Fredrik, úgy látszik engem mindig rádióba csalogat! :) Az előző kötet kapcsán, a Radio Q-ban beszélgettem egy jóízűt, most pedig, szinte hihetetlen módon, már megint az a megtiszteltetés ért, hogy az éterben terjeszthettem az imádatomat, pontosabban a 94.2 ~ Trend FM, Könyvben utazom című műsorában, Oláh Andreával.

Ezúttal is remekül éreztem magam! Köszönöm az Animus Kiadónak, hogy rám gondoltak, illetve a meghívást, beszélgetést és műsoron kívüli könyv ajánlásokat Andreának! :) 


Ha van kedvetek, hallgassátok meg a  Könyvben utazom május 2-ai adását, benne Britt-Marie-val, Andreával és velem. No meg persze Backmannal! Remélem kedvet kaptok a könyvhöz, melyről írásos ajánlómat itt olvashatjátok! És amellyel kapcsolatban még egy meglepetést tartogatok! ;) Hogy mit, az nemsokára kiderül, egyelőre csak annyit mondok, érdemes figyelemmel követnetek a házam, azaz Könyveldém táját! ;)





A rádiók, a listák, a takarítás és az emberi rétegek legyenek veletek,
Miamona

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lett! :) Igazán jó rádióhangod van! :))) És tetszett, amit a regényről és Britt-Marie alakjáról mondtál. :)
    Már én is beBackmanozódtam, Ovéval ismerkedek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, még jó, hogy nem vagy elfogult! :D És végre, végre, hip-hip-hurrá! Már nagyon vártam, hogy rávesd magad! :)))

      Törlés
    2. Éééén, sose! :D
      Én is vártam már, utána nagymamázni és Britt-Marie-zni is szeretnék! :)

      Törlés