2017. február 1., szerda

Miamona's Reading Challenge 2017

Próbálkoztam uniszexebb képpel,
de ennél ragadtam. Azért férfiak
jelentkezését is várom! :)))
Az előző évek sikerén és pozitív megerősítésén felbuzdulva, immár harmadig évben jelentkezem a saját olvasási kihívásommal, amihez remélem megint sokan csatlakoztok! A szabályok ugyanazok; 10+1 kategória, amelyek, tetszés szerint átszabhatóak, saját kategóriákkal is lehet nevezni, a lényeg, hogy a 10+1 maradjon, amiből 10 kategóriát kell teljesíteni, a plusz egy a jolly joker, ami kiválthat egyet, és továbbra is hangsúlyozom, hogy ez nem feltétlen jelent 10 könyvet, aki nagyon de nagyon ügyes, (és aztán jól tudja magyarázni a bizonyítványát :P) az akár egyetlen könyvvel is teljesítheti a kihívást! Persze, minél több jó könyvélménnyel lesztek gazdagabbak, annál jobb! Hogy milyen nyelven olvassátok a műveket, csak a magyar szekciónál számít, a többi rátok van bízva!

Amiben szerintem az idei egy kicsit más, hogy míg a tavalyi kihívásom abból a szempontból önzőbb volt, hogy nagyjából tudtam melyik könyveket szeretném olvasni, és azokra húztam rá sokszor egy-egy kategóriát, ezért is sikerülhetett a teljesítés majdnem zéró odafigyeléssel, addig idén lehet, hogy magamnak jobban feladva a leckét, sok pontnál inkább rátok gondoltam, és arra, hogy melyek azok az (általam már átélt) élmények, témák, amikkel, ha még nem ismerkedtetek, bátorítani szeretnélek, hogy tegyétek, mert (szerintem) megéri! Persze azért akad számomra is szaftos, rég tervezett falat! ;)

Plusz egy extraság, hogy a résztvevők között a legvégén, tehát év végén, egy ajándékot is kisorsolok! ;) Erről bővebben majd, ha eljön az ideje!

Molyon is lehet csatlakozni ismét, ahol sikeres teljesítésért jár az aktuális plecsni!

Ha van kedvetek, tartsatok velem idén is! Lássuk a kategóriákat! De tudjátok; ha nem tetszik, csináljatok sajátot! ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~